Podcastanbefalinger (part V)

Udgivet af Marie Bisgaard den

Det er ved at være lang tid siden, jeg har opdateret min blog med en omgang friske podcastanbefalinger. Det må jeg gøre noget ved, så her kommer lidt nyt at lytte til!

Skulle du have gået glip af mine tidligere podcastforslag, kan du finde en oversigt over mine tidligere indlæg her.

Men her er mine nyeste.

Mørkeland

Mørkeland - podcast

Er du til mordgåder, uhygge og indblik i menneskets mørke sider?

Hver mandag kan du få tilfredsstillet denne trang ved at lytte til et afsnit af Mørkeland. I hver episode fortæller Camilla og Kristine om hver deres mordsag. Ægte mordsager begået enten i Danmark eller udlandet.

Du får alt fra tragedier, skrupelløse mordere og bizarre hændelser.

Jeg kan ikke anbefale at lytte til den, hvis du går en tur alene i en øde skov.

Netavisen Pio og Magtens Tredeling

Podcastsene her nævnte jeg også i mit indlæg om fejring af Grundlovsdag, men de fortjener også at blive nævnt her.

netavisen pio

Netavisen Pio forsøger at fremme den offentlige debat ved at oplyse om samfundets tilstand. De undersøger også idéer om, hvordan fremtidens samfund mon kan se ud.

Selvom Netavisen Pio er politisk uafhængig, tager mediet – som navnet “Pio” antyder – udgangspunkt i en socialdemokratisk tankegang. Det gør, at du vil finde podcasten mest interessant, hvis emner som velfærd, arbejdsmarkedet og lighed i samfundet er noget, du går op i.

Magtens tredeling-podcastMagtens Tredeling produceres af K-News, som er et nyhedsmedie for advokatbranchen.

Det betyder dog ikke, at podcasten er uinteressant for alle os andre. I hver episode har værten to gæster med, og sammen diskuterer de lovgivningen og den dømmende magts plads i vores samfund.

Hvad kan/skal der lovgives om? Hvilke problemer og muligheder giver den digitale og globale verden, når loven skal opretholdes? Hvad betyder x lov for borgere og virksomheder?

Det er nogle af de områder, du kan blive klogere på, hvis du tager podcasten her med på farten.

Trish Blackwell – Confidence on the go og Happier with Gretchen Rubin

Nu tager vi over en helt anden grøft.

Selvhjælpsbøger og -podcasts har måske et blakket ry. Men er der egentlig noget galt med at ville få det bedste ud af sit liv? Det synes jeg ikke. Så her har du to bud på peptalks til hverdagen.

trish-blackwell-confidence-on-the-goI Trish Blackwells podcast med mottoet “Be you. Be free.” besvarer hun lytteres spørgsmål om, hvordan de får mere selvtillid i sit arbejdsliv, skaber et bedre forhold til sine omgivelser og arbejder med sit selvværd generelt.

Som en klassisk amerikaner bringer hun ofte Gud ind som en del af det gode liv. Kan du abstrahere fra det, giver podcasten til gengæld en masse gode pointer og konkrete ting, du kan arbejde med.

happier with gretchen rubinGretchen Rubin er forfatter og beskæftiger sig med, hvordan man lever det gode, sunde og kreative liv. Hun er blandt andet forfatteren bag The Happiness Project One-sentence Journal, som jeg personligt er stor fan af at bruge.

Podcasten laver hun sammen med sin søster, og her diskuterer de forskellige ting i hverdagen, der har indflydelse på vores humør og velbefinden. Meget hyggelig og inspirende at lytte til.

Sustain Daily Podcast

Hvis du snuser lidt rundt her på bloggen, ved du, at jeg tidligere har været med i bloggerprojektet Grønne Skridt, hvor vi satte fokus på bæredygtighed i hverdagen.

Sustain Daily gør præcist det samme.

Du får information og tips til, hvordan du kan leve mere grønt, og indblik i dilemmaer, der findes inden for klima- og miljødebatten.

 

 

Det var anbefalingerne for denne her gang. Er emnerne her ikke lige noget for dig?

Tjek mine tidligere podcastanbefalinger for flere forslag.

Kategorier: Diverse

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.