Ansættelser

Korrekturlæser – freelancer (2020-nu)
Jeg er ved siden af mit lønarbejde altid åben for korrekturlæsningsopgaver. Kontakt mig endelig, hvis du har en tekst, der skal have et kvalitetstjek.

Medlemskonsulent (2020-nu)
Jeg vejleder medlemmer med at finde rundt i dagpengejunglen telefonisk, på mail, chat, på sociale medier og ved fysiske vejledningssamtaler.
Derudover indebærer min funktion også behovsafdækning og relevant (op)salg af Krifas forskellige tilbud.

Faglig støttelærer (2016-2021)
Som faglig støttelærer under Aarhus Universitets Rådgivnings- og Støtteenhed har jeg været støtteperson for flere universitetsstuderende med psykiske lidelser.
Arbejdet bestod blandt andet i at hjælpe med struktur af læsestof, faglig sparring og vejledning i opgaveskrivning.

Diverse ansættelser (2019-2020)

  • SPS-sekretær hos DUOS
  • Interviewer ved Epinion
  • Transskribent for Semantix
  • Personundersøger ved KiF

Social media konsulent (2016-2018)
Hos Borreskov Kommunikation arbejdede jeg blandt andet med content creation til sociale medier, Facebookannoncering, blogging, community management, webmastering og tekstforfatning.

Læs min udtalelse her.

Projektmedarbejder (foråret 2016)
Som projektmedarbejder i forløbet Potential in Action kortlagde jeg sammen med mit team DNA’et for et cateringfirmas fire brands.  Efter marketingsanalysen udviklede vi en handlingsplan for kommende kommunikations- og brandingtiltag samt et udkast til websites og strategi på sociale medier.

Webshopmedarbejder (efteråret 2015)
Som virksomhedspraktikant hos Decorate Shop fik jeg erfaring med at skrive kortfattede, sælgende og letforståelige beskrivelser af webshoppens produkter. Jeg udviklede også SEO-tekster og fungerede som korrekturlæser.

Kommunikationspraktikant (foråret 2014)
I min praktik hos foreningen Sager der Samler var jeg en del af kommunikationsteamet. Jeg arbejdede med ekstern kommunikation i form af tekster til web, flyers og andet informationsmateriale samt opdatering og management af Facebook-sider.
Som en del af min praktikrapport udviklede jeg også et mere funktionelt kalendersystem til foreningens interne kommunikation.

Læs min udtalelse her.

Studentermedhjælper (2013-2015)
På Center for Folkesundhed og Kvalitetsudvikling (nu DEFACTUM) var jeg tilknyttet patienttilfredshedsundersøgelserne LUP-psykiatri og LUP-somatik. Mine primære opgaver var indtastning, annonymisering og korrekturlæsning af kommentarer fra spørgeskemaer.
Derudover tog jeg også imod spørgsmål og henvendelser fra patienter via telefon.

Studentermedhjælper (2012-2013)
Hos OCN Danmark var jeg dels administrativ medarbejder, dels rengøringsassistent.
Jeg var også korrekturlæser på modulbeskrivelser og andet lignende materiale samt tekstforfatter til de endelige kursusresuméer på læringsbeviserne.

Læs min udtalelse her.

Interviewer (2011-2012)
Hos Epinion lavede jeg primært telefoninterviews i forbindelse med Danmarks Statistisks Arbejdskraftsundersøgelse (AKU). Jobbet krævede gode talegaver og øje for at indfange alle relevante detaljer om respondenternes tilknytning til arbejdsmarkedet korrekt.

Læs min udtalelse her.

Læs om mine frivillige projekter her på siden eller find flere detaljer om mine ansættelser på Linkedin.