Ansættelser

Diverse ansættelser (2019-?)

Lige nu arbejder jeg som SPS-sekretær for en universitetsstuderende og som interviewer. Jeg påtager også forskellige freelanceopgaver såsom transskribering, korrektur og tekstforfatning.

Mangler du hjælp? Tøv endelig ikke med at kontakte mig!

Social media konsulent (2016-2018)

Kommunikation, kreativitet og monitorering

Hos Borreskov Kommunikation arbejdede jeg blandt andet med content creation til sociale medier, Facebookannoncering, blogging, community management, webmastering og tekstforfatning.

Faglig støttelærer (2016-2018)

Empati, tålmodighed og fagligt overblik

Som faglig støttelærer under Aarhus Universitets Rådgivnings- og Støtteenhed har jeg været støtteperson for flere universitetsstuderende med psykiske lidelser.
Arbejdet består blandt andet i at hjælpe med struktur af læsestof, faglig sparring og vejledning i opgaveskrivning.

Projektmedarbejder (foråret 2016)

Kreativitet, analyse og samarbejde

Som projektmedarbejder i forløbet Potential in Action kortlagde jeg sammen med mit team DNA’et for et cateringfirmas fire brands.  Efter marketingsanalysen udviklede vi en handlingsplan for kommende kommunikations- og brandingtiltag samt et udkast til websites og strategi på sociale medier.

Webshopmedarbejder (efteråret 2015)

Grundighed og produktivitet
Som virksomhedspraktikant hos Decorate Shop fik jeg erfaring med at skrive kortfattede, sælgende og letforståelige beskrivelser af webshoppens produkter. Jeg udviklede også SEO-tekster og fungerede som korrekturlæser.

Kommunikationspraktikant (foråret 2014)

Overblik, kreativitet og storytelling
I min praktik hos foreningen Sager der Samler var jeg en del af kommunikationsteamet. Jeg arbejdede med ekstern kommunikation i form af tekster til web, flyers og andet informationsmateriale samt opdatering og management af Facebook-sider.
Som en del af min praktikrapport udviklede jeg også et mere funktionelt kalendersystem til foreningens interne kommunikation.

Læs min udtalelse her.

Studentermedhjælper (2013-2015)

Nøjagtighed og sprogligt kendskab
På Center for Folkesundhed og Kvalitetsudvikling var jeg tilknyttet patienttilfredshedsundersøgelserne LUP-psykiatri og LUP-somatik. Mine primære opgaver var indtastning, annonymisering og korrekturlæsning af kommentarer fra spørgeskemaer.
Derudover tog jeg også imod spørgsmål og henvendelser fra patienter via telefon.

Studentermedhjælper (2012-2013)

Struktur, sproglig snilde og selvstændighed
Hos OCN Danmark var jeg dels administrativ medarbejder, dels rengøringsassistent.
Jeg var også korrekturlæser på modulbeskrivelser og andet lignende materiale samt tekstforfatter til de endelige kursusresuméer på læringsbeviserne.

Læs min udtalelse her.

Interviewer (2011-2012)

Argumentation, ihærdighed og præcision
Hos Epinion lavede jeg primært telefoninterviews i forbindelse med Danmarks Statistisks Arbejdskraftsundersøgelse (AKU). Jobbet krævede gode talegaver og øje for at indfange alle relevante detaljer om respondenternes tilknytning til arbejdsmarkedet korrekt.

Læs min udtalelse her.

Læs om mine frivillige projekter her på siden eller find flere detaljer om mine ansættelser på Linkedin.