Frivillige projekter og initiativer

Dette er en lille samling af de frivillige initiativer, jeg har været en del af i de seneste år:

Grønne Skridt (2014-nu)

initiativ - Grønne Skridt - blog

Grønne Skridt er et initiativ, der har som mission at give indsigt i og skabe dialog om, hvordan vi som almindelige mennesker alle kan tage flere grønne skridt i hverdagen.

På bloggen grønneskridt.dk giver mine fem medsammensvorne og jeg tips og tricks til, hvordan vi kan leve mere bæredygtigt – både i social, økonomisk og miljømæssig forstand.

Fra tid til anden afholder vi også forskellige videns- og inspirationsarrangementer.
Jeg arbejder med SEO på bloggen og huserer også som social media manager på Facebook-siden.

Klik her for at få et overblik over blogindlæg, jeg har skrevet.

Specialeklubben (2014-2015)
Specialeklubben - logo

Missionen med Specialeklubben var at skabe et uformelt læringsrum, hvor specialestuderende kunne inspirere og styrke hinandens specialeproces og på den måde undgå stress og frustrationer.

Jeg var medarrangør og -vært for blandt andet en samtalesalon om studievaner, workshop om det gode specialefundament samt et værksted om den gode specialeproces. Vi deltog også i studenterradioprogrammet SpecialStyrken.
Derudover fungerede jeg også som social media manager.

Find en del af vores materiale fra workshopsene her.

Nudge Aarhus (2014-2014)

initiativ -Nudge Aarhus - Logo

Som en del af mit praktikophold hos medborgerskabsforeningen Sager der Samler, blev jeg engageret i initiativet Nudge Aarhus.

I den forbindelse var jeg med til udføre to kreative “nudging-aktioner”, der henholdsvis skulle skabe opmærksomhed på cigaretskodder i gaderne (Skod op!-kampagnen) og få gæsterne på Strandbaren og ved Ø-haverne til at smide deres skrald ud (“Jeg tar skraldet”-kampagnen).

Jeg var også tekstforfatter på initiativets materialer på deres udstilling på SustaIN-festivalen 2014.

Tutor, fest- og aktivitetsudvalgsmedlem (2009-2011)

Lingvistik - wug - initiativPå min bacheloruddannelse i lingvistik tog jeg aktivt del i at forbedre studiemiljøet for fagets studerende.

Det gjorde jeg både som medlem af festudvalget, der stod for afdelingens fester og fredagsbarer, og som tutor for de nye studerende i ´10.

I 2010 var jeg også med til at skifte og iværksætte aktivitetsudvalget ViGør, der styrker fællesskabet på tværs af årgangene ved at lave faglige og sociale events.