Mine hovedkompetencer ligger inden for:

• Marketing og kommunikation: 
Du kan forvente en kollega, der elsker at fortælle de gode historier og nyder at lege med vinkling og fokus, så det helt rette format til modtageren findes.

• Analyse og digital:  
Lad mig dykke ned i data og finde den bedste løsning på, hvordan vi opbygger vellykkede kampagner og optimerer indsatsen sammen. 

 

Udover at have en solid kommunikations- og marketingsbaggrund, har jeg fra frivillige erhverv udviklet mig til en dreven koordinator, når det gælder planlægning og facilitering af arrangementer. Du kan derfor trygt regne med, at jeg tager fat, når både store og små projekter skal køres i mål. 

Mine tidligere kollegaer beskriver mig som en person med ”dybde, integritet og stærk faglighed”Jeg er engageret i det, jeg laver, hvad enten det gælder egne eller fælles opgaver.

 …Vil du vide mere om mig?

Få et overblik over mine tidligere ansættelser, uddannelse og frivillige erhverv, hvis du klikker dig ind på undersiderne ved menupunktet CV. Du er også velkommen til at besøge min LinkedIn-profil eller sende mig en mail.