Her bliver du klogere på, hvad der har formet mig professionelt og uddannelsesmæssigt, hvilke kompetencer jeg har, og hvad jeg brænder for.

I 2012 blev jeg uddannet bachelor i lingvistik med tilvalg i litterær og kulturel oversættelse. Herefter tog jeg en kandidat og blev cand.mag. i retorik i 2015.

Min interesse inden for både lingvistikken og retorikken er ord, semantik og framing.

Hvilke bibetydninger har forskellige ord? Hvorfor vælger vi at udtrykke os, som vi gør? Og hvordan kan vi påvirke andre, så vores budskab bliver kommunikeret på en effektfuld, klar og vedkommende måde?

Kodeord for min uddannelsesbaggrund er blandt andet: sprog, kommunikation, analyse, kulturel forståelse og medie- og målgruppeforståelse.Jeg har ved siden af min uddannelse engageret mig i frivilligt arbejde. Først på mit studie i fest- og fagudvalg, så hos Sager der Samler, hvor jeg var i praktik i foråret 2014. Her var jeg efterfølgende med i styregruppen på initiativet Specialeklubben og bloggen Grønne Skridt.

Mit frivillige arbejde har blandt andet givet mig erfaring med: workshopfacilitering, arrangementplanlægning, social media management, godt samarbejde og blogging.Jeg har altid elsket måden, online arenaer bringer mennesker sammen. Så meget at jeg tilbage i mit sabbatår joinede et YouTube-projekt og lavede en vlog hver eneste onsdag (de grynede videoer er heldigvis sat til privat i dag 🙈).

At arbejde inden for det felt var derfor været en oplagt vej at gå i mit arbejdsliv. Efter mit studie var jeg så heldig at få mulighed for at tage et kursus i online marketing.

Det indviede mig blandt andet yderligere i discipliner som: SEO, email marketing, reputation management, Google Analytics, Google Adwords, konverteringsoptimering og sociale media management.

Mit første job blev såmænd også inden for det område: nemlig som juniorkonsulent hos Borreskov Kommunikation.

Her arbejdede jeg primært med kunders sociale medier, blandt andet community management, facebookannoncering, content creation, rådgivning og contentplanlægning.

Der sneg sig dog også opgaver ind som tekstforfatning, journalistik, websiteredigering, blogging, nyhedsbreve og videoredigering.I juli 2018 stoppede jeg hos Borreskov Kommunikation.

Siden da har jeg lavet lidt af hvert.

Jobsøgning. Korrekturlæser på freelancebasis. Frivillig valgtilforordnet til folketings- og EU-valg. Transskribent for Semantix. SPS-sekretær hos DUOS.

Her slut oktober tager jeg en EUD-S for at blive klogere på administration – et område, jeg stille og roligt også har fået øjnene op for.

Spørgsmålet er så, hvor jeg ender derefter. Det glæder jeg mig til at finde ud af!