Her bliver du klogere på, hvad der har formet mig professionelt og uddannelsesmæssigt, hvilke kompetencer jeg har, og hvad jeg brænder for.

I 2012 blev jeg uddannet bachelor i lingvistik med tilvalg i litterær og kulturel oversættelse. Herefter tog jeg en kandidat og blev cand.mag. i retorik i 2015.

Min interesse inden for både lingvistikken og retorikken er ord, semantik og framing.

Hvilke bibetydninger har forskellige ord? Hvorfor vælger vi at udtrykke os, som vi gør? Og hvordan kan vi påvirke andre, så vores budskab bliver kommunikeret på en effektfuld, klar og vedkommende måde?

Kodeord for min uddannelsesbaggrund er blandt andet: sprog, kommunikation, analyse, kulturel forståelse og medie- og målgruppeforståelse.

Jeg engagerede mig ved siden af min uddannelse i frivilligt arbejde. Først på mit studie i fest- og fagudvalg, så hos Sager der Samler, hvor jeg var i praktik i foråret 2014. Her var jeg efterfølgende med i styregruppen på initiativet Specialeklubben og bloggen Grønne Skridt.

Mit frivillige arbejde gav mig blandt andet erfaring med: workshopfacilitering, arrangementplanlægning, social media management, godt samarbejde og blogging.

Jeg har altid elsket måden, online arenaer bringer mennesker sammen. Så meget at jeg tilbage i mit sabbatår joinede et YouTube-projekt og lavede en vlog hver eneste onsdag (de grynede videoer er heldigvis sat til privat i dag 🙈).

At arbejde inden for det felt var derfor en oplagt vej at gå i mit arbejdsliv. Efter mit studie var jeg så heldig at få mulighed for at tage et kursus i online marketing.

Det indviede mig blandt andet yderligere i discipliner som: SEO, email marketing, reputation management, Google Analytics, Google Adwords, konverteringsoptimering og sociale media management.

Mit første job blev såmænd også inden for det område: nemlig som juniorkonsulent hos Borreskov Kommunikation.

Her arbejdede jeg primært med kunders sociale medier, blandt andet community management, facebookannoncering, content creation, rådgivning og contentplanlægning.

Der sneg sig også opgaver ind som tekstforfatning, journalistik, websiteredigering, blogging, nyhedsbreve og videoredigering.

I juli 2018 stoppede jeg hos Borreskov Kommunikation.

Derefter lavede jeg lidt af hvert.

Jobsøgning. Korrekturlæser på freelancebasis. Valgtilforordnet til folketings- og EU-valg. Anmelder for FOF Aarhus. Interviewer ved Epinion. Personundersøger hos Kriminalforsorgen. Transskribent for Semantix. SPS-sekretær hos DUOS.

I november 2019 tog jeg også en EUD-S for at blive klogere på administration og kontorfaget.

I slut februar 2020 skrev jeg under på en ansættelseskontrakt hos Krifa til stillingen som medlemskonsulent.

d. 1. april startede jeg i det nye job. Nu er min fornemste opgave at vejlede medlemmer gennem dagpengejunglen og inspirere til god arbejdslyst for både ledige og lønmodtagere.

Det synes jeg, der er ret fedt!