Her bliver du klogere på, hvad der har formet mig professionelt og uddannelsesmæssigt, hvilke kompetencer jeg har, og hvad jeg brænder for.

I 2012 blev jeg uddannet bachelor i lingvistik med tilvalg i litterær og kulturel oversættelse. Herefter tog jeg en kandidat og blev cand.mag. i retorik i 2015.

Min interesse inden for både lingvistikken og retorikken er ord, semantik og framing.

Hvilke bibetydninger har forskellige ord? Hvorfor vælger vi at udtrykke os, som vi gør? Og hvordan kan vi påvirke andre, så vores budskab bliver kommunikeret på en effektfuld, klar og vedkommende måde?

Jeg engagerede mig ved siden af min uddannelse i frivilligt arbejde. Først på mit studie i fest- og fagudvalg, så hos Sager der Samler, hvor jeg var i praktik i foråret 2014. Her var jeg efterfølgende med i styregruppen på initiativet Specialeklubben og en af bagmændene bag bloggen Grønne Skridt.

Min tid i de frivillige foreninger gør, at jeg har praktisk erfaring med både workshopfacilitering, koordinering og projektplanlægning.

Jeg har altid elsket måden, online arenaer bringer mennesker sammen. Så meget at jeg tilbage i mit sabbatår deltog i et YouTube-projekt og lavede en vlog hver eneste onsdag (de grynede videoer er heldigvis sat til privat i dag 🙈).

At arbejde inden for det felt var derfor en oplagt vej at gå i mit arbejdsliv. Mit første job blev såmænd også inden for det område: nemlig som juniorkonsulent hos Borreskov Kommunikation.

Her arbejdede jeg primært med kunders social media marketing, men havde også andre opgaver som tekstforfatning, journalistik, websiteredigering, blogging, nyhedsbreve og videoredigering.

I juli 2018 stoppede jeg hos Borreskov Kommunikation.

Derefter lavede jeg lidt af hvert.

Jobsøgning. Korrekturlæser på freelancebasis. Anmelder for FOF Aarhus. Interviewer ved Epinion. Personundersøger hos Kriminalforsorgen. Transskribent for Semantix. SPS-sekretær hos DUOS.

I november 2019 tog jeg også en EUD-S for at blive klogere på administration og kontorfaget.

d. 1. april 2020 startede jeg i jobbet som medlemskonsulent hos Krifa. Nu er min fornemste opgave at vejlede medlemmer gennem dagpengejunglen og inspirere til god arbejdslyst for både ledige og lønmodtagere.

Det synes jeg, der er ret fedt!