Tag med på en rejse gennem den første del af en engageret humanists karriere!

Her bliver du klogere på, hvad der har formet mig, hvilke kompetencer jeg har, og hvad jeg brænder for.

Hvis du i stedet vil have et kort overblik over, hvad jeg kan tilbyde din virksomhed, kan du se mit CV.

Tidslinje

I 2012 blev jeg uddannet bachelor i lingvistik med tilvalg i litterær og kulturel oversættelse. Herefter tog jeg en kandidat og blev cand.mag. i retorik i 2015.

Min interesse inden for både lingvistikken og retorikken er ord, semantik og framing.

Hvilke bibetydninger har forskellige ord? Hvorfor vælger vi at udtrykke os netop, som vi gør? Og hvordan kan vi påvirke andre, så vores budskab bliver kommunikeret på en effektfuld, klar og vedkommende måde?

Kodeord for min uddannelsesbaggrund er blandt andet: sprog, kommunikation, analyse, kulturel forståelse og medie- og målgruppeforståelse.

Jeg har ved siden af min uddannelse engageret mig i frivilligt arbejde. Først på mit studie, så hos Sager der Samler, hvor jeg var i praktik i foråret 2014. Her har jeg efterfølgende været med i styregruppen på initiativet Specialeklubben og bloggen Grønne Skridt.

Mit frivillige arbejde har blandt andet givet mig erfaring med: workshopfacilitering, arrangementplanlægning, social media management, godt samarbejde og blogging.

Jeg har altid elsket måden, online arenaer bringer mennesker sammen. Så meget at jeg tilbage i mit sabbatår joinede et YouTube-projekt og lavede en vlog hver eneste onsdag (de grynede videoer er heldigvis sat til privat i dag). 🙈

At arbejde inden for det felt har derfor været en oplagt vej at gå i mit arbejdsliv. Efter mit studie var jeg så heldig at få mulighed for at tage et kursus i online marketing.

Det indviede mig blandt andet yderligere i discipliner som: SEO, email marketing, reputation management, Google Analytics, Google Adwords, konverteringsoptimering og sociale media management.

Online marketing er et område, jeg løbende holder mig opdateret på, og som jeg også på hobbyplan nyder at eksperimentere med – blandt andet her på websitet.

Mit første job var såmænd også inden for det område: nemlig som juniorkonsulent hos Borreskov Kommunikation.

Her arbejdede jeg primært med kunders sociale medier, blandt andet community management, facebookannoncering, content creation, rådgivning og contentplanlægning.

Der sneg sig dog også opgaver ind som tekstforfatning, journalistik, websiteredigering, blogging, nyhedsbreve og videoredigering.

Ved siden af mit hovedjob – og også nu – har jeg også haft lidt bijobs.
Jeg har været tilknyttet Aarhus Universitet som faglig støttelærer, transskribent for oversættelsesfirmaet Semantix og tager freelanceopgaver i form af korrekturopgaver.

Alt i alt får du med mig en erfaren SoMe-konsulent, tekstforfatter, online marketeer, facilitator, initativtager, vejleder og korrekturlæser.

Du kan få et dybere overblik i mine tidligere ansættelser, uddannelse og frivillige erhverv, hvis du klikker dig ind på undersiderne ved menupunktet CV. Du er også velkommen til at besøge min LinkedIn-profil eller sende mig en mail.