Nye anbefalinger af podcasts (pt III)

Udgivet af Marie Bisgaard den

Så har jeg endnu engang samlet en lille liste over de podcasts, jeg lytter til pt.! Læs med, og bliv inspireret 🙂

Digitale tankerdigitale tanker-podcast

I podcasten taler de to digitale indfødte Puk Falkenberg og Anita Lykke Klausen om deres syn og tanker om (sociale) medier, karriere, marketing og alt det digitale i vores hverdag.

Man bliver klogere af podcasten, men mest af alt er det fede, at de behandler nogle interessante og relevante emner, der i hvert fald får mig som lytter til at tænke nye tanker og overveje, hvad min holdning til det, de diskuterer, egentlig er.

 

Kongerækken – nu med fokus på reformationen!kongerækken - podcasts

Denne herlige podcast var oprindeligt en gennemgang af alle Danmarks monarker – lige fra Gorm den Gamle til Dronning Margrethe. Mega godt koncept og informativt. Den populære podcast endte da også med – efter at have rejst 50.000 kroner – at blive udvidet med 10 ekstra appendix-afsnit, hvor de to værter Anders Olling og Hans Erik Havsteen behandlede forskellige andre historiske emner.

Nu er de tilbage med en lille miniserie om reformationen, og det er ligeså hyggeligt som før.

Update Insightupdate insight-podcast-journalist-højskolen

Trine Nebel, retoriker og et af mine faglige idoler, er vært for denne podcast, der behandler forskellige emner inden for ledelseskommunikation og kommunikationsledelse. Den er lavet i samarbejde med DMJX, og i hver af episoderne, har Nebel en ny interessant gæst med. Interessante og gode snakke.

 

Arktiske historierpodcast-om-grønland

Hvor meget ved du om Grønland og Danmarks relationer med arktis? Sandsynligvis er din viden ligeså begrænset som min.
Denne podcast fortæller om Danmarks historie i og forhold til områderne mod nord. Et ret interessant og anderledes perspektiv på, hvilken rolle Danmark har spillet i Grønland – på godt og ondt.

 

Detox Din Hjerneslut-med-forbudt-podcast

En forholdsvis ny podcast med Morten Elsøe og Anne Gaardmand som værter, der tager fat i alle de mange myter, der findes om sundhed og ernæring (især på internettet). Befriende med en saglig kilde, der kan give en overblik og viden om, hvordan man får et godt forhold til mad, træning og sin krop.

 

Marketing Briefpostcast om online marketing

Endnu en podcast om marketing online! Jeg arbejder med marketing i den digitale verden, så sætter jeg meget pris på at kunne holde mig opdateret på de forskellige emner og muligheder. Nogle gange synes jeg til gengæld også, at min verden kan flyde over med marketing buzzwords og lignende.
Her er denne podcast med Halfdan Timm og Emil Kristensen meget smart, fordi den netop er brief – kun cirka 10 minutter lang. Lige på og korte opdateringer, der lige passer til cykelturen hjem fra toget.

Vil du have flere podcastanbefalinger? Så tjek mine tidligere lister her og her.

Kategorier: DigitalDiverse

2 Kommentarer

Halfdan Timm · 26. marts 2017 kl. 19:16

Hej Marie

Tak for din anbefaling af Marketing Brief – den er vi super glade for! 🙂

God søndag.

Halfdan

    Marie Bisgaard · 27. marts 2017 kl. 18:53

    Jamen, selv tak – det er godt indhold, I producerer 🙂

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.