Gode podcasts – mine anbefalinger pt II

Udgivet af Marie Bisgaard

For nogle måneder siden hyldede jeg min nyfundne begejstring for podcasts. Siden jeg for nyligt afmeldte Spotify Premium, har jeg haft endnu mere tid til at udforske mediet.

Her får du derfor en ny liste af gode podcasts, som jeg vil anbefale dig at tjekke ud.

Hjernekassen på P1Hjernekassen - podcast på p1

Viden, interviews og musikindslag. Hjernekassen med Hjerne-Madsen er et super interessant program, der udforsker forskellige emner relateret til vores fantastiske menneskehjerne. Det handler om alt fra psykiske lidelser, politikerhjerner til kragefugle og tidsopfattelse.

Du føler dig i rigtigt god selskab, samtidigt med at du lærer noget nyt. Helt perfekt!

Shitstormgod podcast om shitstorm

Danske medier er fyldt med mere eller mindre uheldige udtalelser.
Nogle går ubemærket forbi, andre fremprovokerer vilde shitstorme. Abdel Aziz Mahmoud tager sig af sidstnævnte i dette anbefalingsværdige P1-program.

Programmets shitstorm-barometer er lidt akavet, men interviewsene med shitstorm-ofrene giver stof til eftertanke – tænker du for lidt over, hvilke konsekvenser dine online kommentarer har for modtageren?

Dear Booknerddear_book_nerd_logo

Hvis du ligesom jeg er lidt af en læsehest, er denne podcasts lige noget for dig. Lytterne skriver ind for at få gode råd – lidt á la Mads & Monopolet.

I denne podcast er det dog kun dilemmaer i forbindelse med læselivet, der fokuseres på. Værten og hendes special guest host dækker alle de klassiske udfordringer, du møder som bognørd – lige fra hvordan du undgår spoilers til den evigt voksende to-read-liste!

Aflyttetaflyttet - podcast på radio 24syv

Big brother is watching you – og det gør han på mange måder! Dette radioprogram overvåger alle de måder efterretningstjenester, sociale medier og moderne teknologi kan indhente oplysninger om dig og din færden.

I hver udsendelse deltager en ny ekspert. Programmet gør dig klogere – og måske også mere paranoid!

SproghjørnetSproghjørnet på p1

En podcast for alle sprogelskere! Små korte indslag med en forklaring på et dansk sprogfænomen. Det fungerer perfekt som et lille break mellem de længere podcasts.

Sproghjørnet bliver desværre ikke produceret længere, men fortvivl ej! Programmet kørte i over 10 år, så der er nok afsnit at gå i kast med!

Læs min tidligere liste over gode podcasts, der også indeholder anbefalinger fra Twitter-folket.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.